Beans in Cup AB förvärvar kaffeverksamheten av Bonhagen AB

Kaffeleverantören Beans in Cup AB tar över Bonhagens kaffeverksamhet från och med den 1 november 2017. Beans in Cup är det företag som är bäst lämpat i branschen att säkerställa att våra kunder inom Office Coffee-segmentet blir fortsatt nöjda med sin kaffelösning, säger Cecilia Engberg, VD på Bonhagen AB.

Bonhagen AB, som arbetar med helhetslösningar mot kontor, väljer att renodla sin verksamhet och fokusera ytterligare på IT-relaterade produkter och tjänster som är deras kärnverksamhet.

– Vi är måna om att våra kunder inom kaffe ska tas hand om på bästa sätt nu när vi väljer att renodla vår verksamhet mot IT. Vi ser att Beans in Cup AB är bäst lämpade för den uppgiften, säger Cecilia Engberg, VD på Bonhagen AB.

Läs hela pressmeddelandet nedan:

Beans in Cup AB förvärvar kaffeverksamheten av Bonhagen AB