Vår historia
Vår historia

Vår historia – från två till 30

Historien om Bon Hagen börjar 2008, då Johan Bjerhagen och Cecilia Engberg startade företaget. Båda har ett förflutet från en större leverantör inom samma bransch men drivs av en övertygelse om att det är bättre att arbeta närmare kunden och inte vara styrd av ett eller ett fåtal varumärken.

Johan och Cecilia äger företaget än i dag, men i övrigt har mycket hänt sedan 2008. Bon Hagen har vuxit rejält både när det gäller yta, omsättning, leverantörer och medarbetare – dock utan att ge avkall på det personliga engagemanget och närheten till kunden.

2013 utsågs Bon Hagen till årets gasellföretag av Dagens industri. Det årliga priset delas ut till Sveriges snabbast växande företag för att stödja och uppmuntra svenskt näringsliv och företagare som vågar satsa för att växa.

2014 förvärvade Bon Hagen Office IT-Partner i Södertälje, vilket innebär en rad fördelar för våra kunder och flera positiva synergieffekter för Bon Hagen.

Idag är vi cirka 30 personer som brinner för att göra vardagen enklare på din arbetsplats. Ungefär hälften av våra medarbetare finns på Bon Hagen och hälften på Office IT-Partner. Omsättningen är cirka 65 miljoner kronor. Företaget ägs till 100 procent av Johan Bjerhagen och Cecilia Engberg.